Ερασιτεχνικό Τουρνουά Τένις
Διπλών με βαθμολογία.

Το τουρνουά Fantasy είναι ένα τουρνουά ομάδων διπλών το οποίο γίνεται τα Σαββατοκύριακα στα πρότυπα αντίστοιχων τουρνουά του εξωτερικού.

Δηλωστε συμμετοχη

Oι ομάδες δηλώνονται από τον αρχηγό τους με αποστολή e-mail στο info@acetennisclub.gr ή στο www.tennisleague.gr συμπληρώνοντας τα στοιχεία του κάθε μέλους της ομάδας (ονοματεπώνυμο, ηλικία, e-mail, κινητό), το όνομα της ομάδας. Το κόστος συμμετοχής είναι 450 ευρώ ανά ομάδα. Η κάθε ομάδα θα λαμβάνει μπλουζάκι εμφάνιση του χορηγού και μπάλες για τα παιχνίδια. Τα χρήματα των μελών της ομάδας καταβάλλονται μέχρι τις 21/11/2018 στη γραμματεία του ACE TENNIS Club. Στη κλήρωση των ομίλων που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29/11/2017 στις 20:00 θα συμμετάσχουν μόνο οι ταμειακά ενήμερες ομάδες.

Η πρώτη αγωνιστική θα ξεκινήσει στις 24/11/2018  και ανάλογα με τις συμμετοχές θα καθοριστούν οι αγωνιστικές του πρωταθλήματος ώστε να προγραμματιστούν οι συμμετέχοντες.

Σε κάθε αγωνιστική ο αρχηγός της ομάδας παραδίδει σε κλειστό φάκελλο 15 λεπτά πριν την έναρξη της αγωνιστικής τη σύνθεση της ομάδας του για τη συγκεκριμένη αγωνιστική

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

 1. Οι ομάδες αποτελούνται απαραιτήτως από 7 άνδρες και 2 γυναίκες.
 2. Κάθε αγωνιστική ημέρα αποτελείται από τρείς αγώνες τένις (2 διπλά τένις και 1 μεικτό) και δύο padel (1 ανδρικό και 1 μεικτό).
 3. Ο αρχηγός καλείται να επιλέξει τα μέλη της ομάδας του με βάση την αξιολόγηση στην οποία έχουν προχωρήσει οι διοργανωτές. Το άθροισμα των credits (αξιολόγησης) των 9 παικτών της ομάδας πρέπει να είναι μέχρι 600.
 4. Η λίστα με τους 9 παίκτες της εκάστοτε ομάδας πρέπει να συμπληρωθεί έως 15 Νοεμβρίου και να δοθεί στη γραμματεία του club.
 5. Οι δύο καλύτεροι σε αξιολγόγηση άνδρες στην σύνθεση μιας ομάδας δεν μπορούν να ξεπερνούν τα 185 credits.
 6. Οι αγώνες τένις θα διεξάγονται με τον γνωστό πλέον κανονισμό του no ad. Στο padel ο κανονισμός no ad δεν ισχύει.
 7. Ο κάθε παίκτης θα μπορεί να συμμετέχει έως και δύο φορές την εκάστοτε αγωνιστική και συνολικά οι άντρες minimum 5 και maximum 09 φορές και οι γυναίκες min 5 max 08 φορές για την φάση των ομίλων. Αντικατάσταση παικτών μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και τρείς φορές αρκεί το υπόλοιπο της ομάδας να παραμενει 600 credits και να ενημερώνεται σχετικά εγκαίρως (2 ημέρες πριν την αναμέτρηση) ο επιδιαιτητής.
 8. Ο αρχηγός οφείλει να δώσει τη λίστα των παικτών που θα πάρουν μέρος την συγκεκριμένη αγωνιστική αναλυτικά και για τα 5 ματς 15 λεπτά πριν το πρώτο match.
 9. Όλα τα αγωνιζόμενα ζευγάρια οφείλουν να έχουν αθροιστική αξιολόγηση τουλάχιστον 95 credits.
 10. Στο πρώτο διπλό ανδρών του τένις θα παίζουν απαραιτήτως οι δυο εκ των τριών πρώτων σε credits από κάθε ομάδα που θα είναι δηλωμένοι για τη συγκεκριμένη αγωνιστική. Αν κάποιος παίκτης παίξει μόνο Padel αποκλειστικά σε όλες τις αγωνιστικές εξαιρείται από τον κανόνα αυτό των 3 πρώτων σε Credits για το τενις.
 11. Στο δεύτερο διπλό ανδρών έχει δικαίωμα συμμετοχής ο 3ος σε Credits (εφόσον δεν έχει αγωνιστεί στο πρώτο διπλό ανδρών) ο 4ος σε Credits, o 5ος , ο 6ος, και ο 7ος .
 12. Στο μεικτό του τένις μπορεί να συμμετέχει ένα ζευγάρι των οποίων η αθροιστική αξιολόγηση σε credits θα είναι από 115 έως 160.
 13. Η σειρά των αγώνων τόσο στη φάση των ομίλων όσο και στα knock out θα ξεκινάει πάντοτε με το μεγαλύτερο σε credits διπλό ανδρών τένις (εκτός αν συμφωνηθεί και από τις 2 ομάδες σε συνεργασία με τον επιδιατητή κάτι διαφορετικό).
 14. Αν ένας παίκτης που δηλώθηκε για την αγωνιστική δεν αγωνιστεί, τότε η ομάδα του χάνει το ματς και επιπλέον έναν πόντο. 
 15. Η βαθμολόγηση των αγώνων θα προσμετράται με τις νίκες. (δηλαδή 3 νίκες 3 βαθμοί). Η ομάδα που θα επικρατήσει στις νίκες  παίρνει σαν bonus 1 βαθμό ακόμη.
 16. Αν η ομάδα δεν χρησιμοποιήσει και τους 9 παίκτες στους knock out αγώνες τότε αποκλείεται από την συνέχεια.
 17. Τα credits της εκάστοτε μεταγραφής θα οριστεί από την διοίκηση του club.
 18. Η βαθμολογημένη λίστα των παικτών δεν περιέχει όλους τους παίχτες . Ρωτήστε μας για να δωθεί rating σε οποιονδήποτε σας ενδιαφέρει.
 19. Το κόστος συμμετοχής για την κάθε ομάδα θα ανέρχεται στα 350 ευρώ και καταβάλεται το αργότερο πριν την πρώτη αγωνιστική.
 20. Οι αγώνες θα γίνονται αποκλειστικά το Σαββατοκύριακο εκτός αν υπάρξει θέμα καιρού.

Τροπος διεξαγωγης πρωταθληματος

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

– Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

– Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων.

– Οι αγώνες των διπλών τένις σε όλες τις κατηγορίες θα γίνεται με τον κανονισμό του No Advantage Scoring. Στο padel δεν θα ισχύει ο κανονισμός No Advantage Scoring.

– Οι ώρες αγώνων θα είναι προκαθορισμένες από πριν από την Επιτροπή αγώνων, κοινές για όλους.

– Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του παίρνει τη νίκη.

– Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.

– Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction.

– Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

 

ΕΠΑΘΛΑ – ΔΩΡΑ

Θα δοθούν κύπελλα στους 3 πρώτους νικητές, ενώ θα μοιραστούν δώρο επιταγές συνολικής αξίας άνω 1500 ευρώ .

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγουμένη των αγώνων ως 24:00. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.tennisleague.gr μετά το τέλος των αγώνων της κάθε μέρας.

ACE Tennis Club

Λεωφ. Ανθούσας 9, Παλλήνη