Open Τουρνουά ομάδων Junior με βαθμολογία (στα πρότυπα του Davis Cup)

 • DAVIS CUP U10 (ΑΓΟΡΙΩΝ)
 • DAVIS CUP U10 (ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)
 • DAVIS CUP U10 (MEIKTA)
 • DAVIS CIP  U 12 (ΑΓΟΡΙΩΝ)
 • DAVIS CIP  U 12 (ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)
 • DAVIS CIP  U 12 (ΜΕΙΚΤΑ)
 • DAVIS CIP  U 14 (ΑΓΟΡΙΩΝ)
 • DAVIS CIP  U 14 (ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)
 • DAVIS CIP  U 14 (ΜΕΙΚΤΑ)
 • DAVIS CIP  U 16 (ΑΓΟΡΙΩΝ)
 • DAVIS CIP  U 16 (ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)
 • DAVIS CIP  U 16 (ΜΕΙΚΤΑ)
 • DAVIS CIP  U 18 (ΑΓΟΡΙΩΝ)
 • DAVIS CIP  U 18 (ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)
 • DAVIS CIP  U 18  (ΜΕΙΚΤΑ)

Δηλωστε συμμετοχη

Μέσω τηλεφώνου στα 2106039888, 6936532613, μέσω e-mail στο info@tennisleague.gr ή συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής.

Το πρωτάθλημα FTA TENNISLEAGUE DAVIS CUP, θα γίνεται κάθε Σάββατο και Κυριακή με την διεξαγωγή 2 μονών και ενός διπλού για κάθε αναμέτρηση ομάδων. Οι ομάδες θα αποτελούνται από 2 minimum παίκτες ενώ μπορούν να ειναι και πάνω από 4 ανα ομάδα. Η κάθε ομάδα θα έχει διακριτικό όνομα και κάποιον αρχηγό με τον οποίο θα γίνεται η συνενόηση για την διεξαγωγή των παιχνιδιών κάθε αγωνιστική. Οι αγωνιστικές θα είναι 10 από 15/12 μέχρι αρχές Μαρτίου ενώ θα διακόπτονται όταν υπάρχει βαθμολογούμενο τουρνουά για τα juniors. Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών, με τα μεγαλύτερα να τραβούν και τα υόλοιπα στην πιο πάνω κατη γορία. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών σε κάθε ηλικιακό group 10,12,14,16, θα γίνουν παραπάνω όμιλοι με βάση την δυναμικότητα των παικτών.

Κάθε αγωνιστική η κάθε ομάδα, εκτός αν έχει ρεπό (όμιλοι με μονό αριθμό ομάδων) θα δίνει 3 παιχνίδια 2 μονά και ένα διπλό η μεικτό (ανάλογα την κατηγορία). tα μονά σε 2 σετ των 6 και 3ο σετ TIE BREAK στους 10 πόντους, ανώ τα διπλά με τον ίδιο τρόπο αλλά και με σύστημα NO AD.

Κάθε παίκτης μπορεί να παίξει Maximum 2 παιχνίδια αλλά όχι 2 μονά (1 μονό και ένα διπλό). Ο αρχηγός της ομάδας, 15 λεπτά πριν την αναμέτρηση θα ενημερώνει τη σύνθεση της ομάδας γα όλη την αγωνιστική στον επιδιατητή. Ενας παίκτης μπορεί να μετέχει σε περισσότερες από μία ομάδες αλλά σε διαφορετική ηλικιακή κατηγορία η σε άλλο Group (π.χ στα διπλά αγοριών και στα μεικτά μπορεί να συμμετέχει το ίδιο αγόρι ή το ίδιο κορίτσι π.χ. μπορέι να μετέχει και στα U10 και στα U12 αν έχει ηλικία 10 και κάτω. Τα Groups θα καταρτηστούν με ηλικίες του 2018 της έναρξης δλδ του πρωταθλήματος. Και κάθε αθλητής ή αθλήτρια μπορούν να συμμετέχουν σε groups μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας.

Κάθε αγωνιστική θα βγαίνει βαθμολογία που θα παρουσιάζεται στο www.tennisleague.gr αλλά και στο www.fta.gr με την κάθε νική να έχει 1 βαθμό σε σύνολο 3 βαθμών. Στο τέλος της κανονικής περιόδου (όμιλοι) και ανάλογα με τη σύνθεση των ομίλων θα παικτούν αγώνες μπαράζ και κατάταξης. Οι 4 πρώτοι του κάθε group θα διασταυρωθουν χιαστί και θα παικτουν παιχνίδια μπαράζ αλλά και κατάταξης για τους υπόλοιπους κάτω των τεσσάρων.

Στους αγώνες DAVIS CUP επιτρέπεται το coaching , επιτρέπεται σε προπονητές δλδ να συμβουλεύουν κόσμια και κατά την διάρκεια τωναλλάγων, τους παίκτες τους για θέματα στρατηγικής και τεχνικής.

Κάθε ομάδα έχει την δυνατότητα αλλάγής παικτών με την προυπόθεση της έγκαιρης γνωστοποίησή της στον επιδιατητή ώστε να εγκριθεί πρίν την διεξαγωγή της επόμενης αγωνιστικής.

Οι νικητές αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν δωρα από τους χορηγούς ενώ οι 2 νικήτριες ομάδες σε κάθε Group ξεχωριστό θα πάρουν έπαθλα κύπελα σε εκδήλωση που θα γίνει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τροπος διεξαγωγης πρωταθληματος

Δηλώσεις Συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να αναφέρει απαραιτήτως, Ονοματεπώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο, email (αν υπάρχει), την επιθυμητή κατηγορία.

Χρηματική Εισφορά

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50€ για κάθε παίκτη και κάθε κατηγορία διαφορετική.

Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

 • στη γραμματεία του FTA

 

Διευκρινίσεις δήλωσης συμμετοχής:

Η Γραμματεία των αγώνων θα λάβει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν στην κατάρτιση του προγράμματος και θα τις ικανοποιεί μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος των αγώνων. Σε κάθε περίπτωση η Γραμματεία των αγώνων έχει την αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα για τον ορισμό ώρας, ημέρας και γηπέδου κάθε αγώνα.

Υποχρεώσεις αγωνιζόμενων

Οι αθλητές/-τριες οφείλουν να προσέρχονται 15 λεπτά πριν τον αγώνα τους στην γραμματεία. Αθλητής/-τρια ομάδες, που δεν θα παρουσιαστεί εντός 20 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.

Οι αθλητές/-τριες στο πρωτάθλημα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για την από Ιατρική άποψη ικανότητά τους να μετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις

 

Κλήρωση αγώνων

Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος των αγώνων για κάθε αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 11/12/2018. Οι αγώνες θα διακοπούν κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονίας.

Ενημέρωση αγωνιζόμενων

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται καθημερινά σε πίνακα του Club.

Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται έγκαιρα με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους.

 

 

Τελικοί Αγώνες και Έπαθλα

Οι τελικοί Αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 02/03/2019  έπαθλα θα απονεμηθούν στις 2 πρώτους νικήτριες ομάδες κάθε κατηγορίας.

 

FERNANDEZ
Tennis club


Tηλ.