Ερασιτεχνικό Τουρνουά Τένις Μονών & Διπλών με βαθμολογία. ΕΑΣΕ

ΜΟΝΑ

 • Ανδρών -45
 • Ανδρών 45+
 • Ανδρών (ROOKIES Εως 2 ΧΡΟΝΙΑ TENNIS)
 • ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΔΙΠΛΑ

 • Ανδρών
 • ΜΕΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ

Δηλωστε συμμετοχη

Οι δηλώσεις και αποσύρσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές ως και 1509/2018. Τρόποι δήλωσης συμμετοχής

– Στην Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) E MAIL BUSINESS@EASE.GR Έως 15/09

Διευκρινίσεις:

Στη δήλωση συμμετοχής οι αθλητές πρέπει οπωσδήποτε να δηλώνουν

 • Ημερομηνία γέννησης
 • Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας
 • E-mail (εφόσον διαθέτουν)
 • Κατηγορίες στις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν
 • Ημέρα (μία καθημερινή) και ώρες που δεν μπορούν να αγωνισθούν.
 • Όσοι εκ των αγωνιζομένων μπορούν να αγωνίζονται τις πρωινές ώρες, παρακαλούνται να το δηλώσουν κατά την εγγραφή τους στο τουρνουά.
 • Η Γραμματεία των αγώνων θα λάβει υπ’ όψιν της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν στον καταρτισμό του προγράμματος, όμως θα τις ικανοποιεί μόνο όταν αυτό είναι εφικτό.
 • Σε περίπτωση μη συμφωνίας των αθλητών στην ώρα του αγώνα τους, θα γίνεται κλήρωση και ο νικητής θα επιλέγει την ημέρα και ώρα.
 • Σε περίπτωση που αγωνιζόμενος δηλώσει σε περισσότερες από μία κατηγορίες, ενδέχεται να αγωνισθεί σε δύο αγώνες ημερησίως.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

H δήλωση της κατηγορίας γίνεται με ευθύνη των αγωνιζομένων. Σε περίπτωση λανθασμένης δήλωσης ο αγωνιζόμενος θα αποκλείεται από το τουρνουά.

Στα Διπλά ισχύει ο κανονισμός, ότι ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης κατεβάζει τον μεγαλύτερο σε ηλικία συμπαίκτη του, στη μικρότερη κατηγορία.

Οι αγωνιζόμενοι, αν το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε κατηγορία μικρότερη της ηλικίας τους.

Αν οι συμμετοχές κάποιας κατηγορίας είναι λιγότερες από οκτώ, οι διοργανωτές θα επιλέξουν, κατά την κρίση τους, σύμπτυξη κατηγοριών ή Round Robin.

Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών δύναται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων.

Οι κατηγορία Rookies απευθύνεται σε πρωτοεμφανιζόμενους παίκτες οι οποίοι δεν παίζουν σε κατηγορία Rookies για παραπάνω από 1,5 έτη συστηματικά και δεν ασχολούνται με το τενις, συστηματικά, για περίοδο άνω των 2,5 ετών.

Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών δύναται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων.

Η κατηγορία Rookies απευθύνεται σε πρωτοεμφανιζόμενους παίκτες οι οποίοι δεν παίζουν σε κατηγορία Rookies για παραπάνω από 1,5 έτη συστηματικά και δεν ασχολούνται με το τενις, συστηματικά, για περίοδο άνω των 2,5 ετών.

Επιδιαιτητής Αγώνων

Ζαρειφόπουλος Κώστας

Διευθυντής Αγώνων

Δημητρόπουλος Μάριος

Ιατρός

Θα ανακοινωθεί

Τροπος διεξαγωγης πρωταθληματος

ΜΟΝΑ

2 νικηφόρα sets των 6 games (6-6 tie-break των 7 πόντων). Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 10 πόντων. Στις κατηγορίες rookies ισχύει το σύστημ του NO-AD, ενώ στο Consolation rookies ισχύει το σύστημα του NO-AD και τα sets ειναι 2 των 4αρων με TIE BREAK των 7 πόντων στο 4-4.

ΔΙΠΛΑ

2 νικηφόρα sets των 6 games (6-6 tie-break των 7 πόντων) με το σύστημα NO-AD. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται match tie-break των 10 πόντων.

Ολα τα μονά χωρίς no ad εκτός από τις κατηγορίες rookies

Υποχρεώσεις αγωνιζόμενων

Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν τον αγώνα τους στην γραμματεία. Αγωνιζόμενος που δεν θα παρουσιαστεί εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.

Όσοι δεν δήλωσαν συμμετοχή στην προκαθορισμένη ημερομηνία έχουν το δικαίωμα να γράφονται στην Λίστα Αναπληρωματικών. Έτσι θα έχουν την δυνατότητα να μπουν στο ταμπλό, με σειρά προτεραιότητας, εφόσον κάποιος αγωνιζόμενος δεν παρουσιαστεί στον προγραμματισμένο αγώνα του. Η Λίστα Αναπληρωματικών κλείνει με την έναρξη των αγώνων της κατηγορίας τους και μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Η πρόληψη της υγείας του κάθε αγωνιζόμενου είναι προσωπική ευθύνη του καθενός.

 

Κλήρωση Αγώνων

Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/09/2018.

Ενημέρωση Αγωνιζομένων

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται καθημερινά σε πίνακα του Club καθώς και στο www.tennialeague.gr. Οι αθλητές, αθλήτριες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται για την κλήρωση και για την ώρα του αγώνα τους από την Τετάρτη 29/08  στο τηλέφωνο 2106666725 (τηλέφωνο club) και στο 6936532613 και στα site www.tennisleague.gr και www.acetennisclub.gr.Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται έγκαιρα και με δική τους ευθύνη για την ημέρα και την ώρα τέλεσης του αγώνα τους.

Τελικοί Αγώνες Έπαθλα και Κλήρωση των Δώρων

Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 14/10/2018, εκτός εάν λόγω εξωτερικών συνθηκών και αστάθμευτων παραγόντων όπως καιρός αυτός δεν καταστεί εφικτό και η οργανωτική επιτροπή αποφασίσει διαφορετικά. Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικήτές κάθε κατηγορίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για δώρα, προσφορά των χορηγών, δωροθετών και υποστηρικτών του τουρνουά

Χρηματική εισφορά

(50€ για τη πρώτη κατηγορία)  25€ η κάθε επόμενη.

ACE Tennis Club

Λεωφ. Ανθούσας 9, Παλλήνη